Investigatii

Spitalul Rovinari, călcat de controale

 | 25 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Un control inopinat al Direcţiei de Sănătate Publică s-a desfăşurat la Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari. Managerul Constantin Talabă s-a trezit cu cinci inspectori DSP care au analizat în detaliu activitatea din secţii şi chiar din bucătăria unităţii. După această vizită neprevăzută a urmat alta, de data aceasta ajungând la spitalul rovinărean reprezentanţii MRC.

Semnatura eletronica CertDigital

Ultimele zile au fost presărate cu evenimente diverse, la Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari. După acţiunile sindicale, conducerea unităţii a avut parte de o nouă surpriză: un control sanitar inopinat. “Ne-am trezit cu cinci inspectori sanitari de la Direcţia de Sănătate Publică Gorj, care au verificat secţiile şi bucătăria. A fost un control inopinat, dar la final rezultatul a fost excelent”, confirmă Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari.
Nici nu au apucat să respire uşuraţi după controlul DSP, că o nouă vizită i-a surprins pe reprezentanţii spitalului rovinărean. De această dată, la unitate au ajuns specialiştii MRC. “Au venit cei de la Mişcarea Română pentru Calitate – MRC – care au derulat un audit în vederea recertificării pe calitate; este vorba de ISO 9001/2008- sistem de management al calităţii, ISO 14.001 – sistem de management de mediu şi OHSAS 18.001 – sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale”, mai spune Talabă.
Timp de două zile au stat specialiştii MRC la Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari, certificatele obţinute fiind dovada clară a îndeplinirii de către unitatea menţionată a standardelor de funcţionare privind asigurarea îngrijirilor şi tratamentelor.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL