Investigatii

Tânăr din Gorj, prins la volanul unui autoturism căutat de autoritățile din Cehia

 | 12 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I au depistat, în noaptea de luni spre marți, în urma unui control, un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind căutat pentru confiscare. Alerta a fost introdusă de autoritățile din Cehia. La volan se afla un bărbat din Gorj, care este cercetat pentru tăinuire.

Semnatura eletronica CertDigital
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“În data de 11 octombrie, la ora 00.48, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice de control, la volanul unui autoturism marca Skoda înmatriculat în România, B. Ionuț, cetățean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Gorj. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile cehe în data de 29 iulie 2016. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional și nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități”, a precizat Valeriu Pera, comisar șef de Poliție de Frontieră.
Autoturismul în valoare de 6000 euro a fost confiscat, fiind dus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Mehedinți. La definitivarea cercetărilor, acesta va fi înapoiat proprietarului. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Loredana Fîciu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL