Investigatii

Tânăr reţinut după ce a încercat să violeze o bătrână

 | 03 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut la începutul acestei săptămâni după ce a încercat să violeze o bătrână de 75 de ani, din Turburea.

Semnatura eletronica CertDigital

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de duminică spre luni, tânărul de 25 de ani a intrat în casă peste bătrâna de 75 de ani şi a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale cu el. Acesta este acum cercetat pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu. „La data de 01 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un bărbat în vârstă de 25 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de 31.05/01.06.2015, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 75 de ani, din comuna Turburea şi, contrar voinţei femeii, a încercat să întreţină raporturi sexuale normale cu aceasta”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bătrâna a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea examinării medico-legale, iar tânărul a fost prezentat, ieri, magistraţilor cu propuneri legale.
Roxana Lupu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL