Investigatii

Urmările distrugerii autoutilitarei: Inspector ANAF, suspectat de trafic de influenţă şi o plângere penală pentru utilizatorul maşinii

 | 23 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

În numărul trecut al Gorjeanul semnalam faptul că o maşină scoasă la licitaţie de ANAF, dar aflată încă în custodia AJFP Gorj, a fost abandonată, luni, în zona Narcise din Târgu-Jiu, pe un câmp, fără majoritatea pieselor şi fără o parte din caroserie. Cumpărătorul maşinii reclama astfel faptul că a rămas fără bunul pe care îl achiziţionase pe nevăzute la o licitaţie organizată în municipiu, dar şi faptul că în atare condiţii nu va lua autoutilitara pe care dăduse deja aproape 5000 de lei.
AJFP Gorj a reacţionat, ieri, după publicarea articolului şi a chemat cumpărătorul maşinii pentru a-i restitui banii. De asemenea, omul a fost anunţat că instituţia i-a făcut o plângere penală pentru distrugere şi furt utilizatorului autoutilitarei, în timp ce inspectorul care a participat la o negociere a maşinii cu cel care o achiziţionase nu va scăpa nici el de rigorile legii. Respectivul poate fi cercetat pentru trafic de influenţă, rolul său nefiind acela de a convinge, în teren, părţile implicate într-un conflict, cu atât mai mult cu cât respectivii se contrau pentru un bun al ANAF.
Maşina deposedată de piese a fost depozitată în curtea Vămii Târgu-Jiu, în timp ce unitatea păgubită încearcă acum să recupereze prejudiciul.
A.Stoica

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL