Investigatii

Veste proastă pentru tânărul arestat după scandalul sângeros dintr-un club din Novaci

 | 14 aprilie 2017, 00:00 | 1 coment | 

Adolescentul de 19 ani, acuzat că l-a lovit cu briceagul pe un minor de 17 ani, în timp ce se aflau într-un club din Novaci, va rămâne după gratii de Paște. Decizia a fost luată, miercuri, de judecătorii de la Tribunalul Gorj, care mențin măsura de arestare preventivă în timpul procesului. ”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive. Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpatul Gheorghe Boris. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a stabilit instanța.
Acesta a fost trimis recent în judecată, pe 1 martie, pentru tentativă de omor. Scandalul a avut loc la începutul lunii februarie, iar dosarul se află la Tribunalul Gorj. ”Din starea de fapt reţinută de procuror a rezultat că, în dimineaţa zilei de duminică, 5 februarie 2017, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în jurul orelor 02.00, într-un local aflat în oraşul Novaci, judeţul Gorj, a avut loc o încăierare între mai multe persoane, iar pentru aplanarea conflictului au intervenit organele de poliţie în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. În local în timpul conflictului se aflau circa 100 de persoane. Din cercetările efectuate în cauză până în prezent a rezultat că, în timpul scandalului, suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate P.D. care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în timpul cercetărilor. Narcis Nădrag, avocatul tânărului judecat pentru tentativă de omor, susține că adolescentul a recunoscut fapta. ”A recunoscut, a regretat faptele. El spune că a lovit de frică, l-a văzut pe tatăl lui lovit, pe vărul lui căzut pe jos, erau în inferioritate numerică și a scos cuțitul, a lovit de frică. Nu are antecedente. Are 19 ani. Are concubina însărcinată. Poziția lui este că s-a speriat, a fost înconjurat. Este singurul care a ieșit pe picioare din club. Victima nu mai este în spital. Nu s-a constituit parte civilă”, a declarat pentru Gorjeanul, Narcis Nădrag, avocatul lui Gheorghe Boris.
Inculpatul a solicitat să fie judecat potrivit procedurii simplificate. În urma scandalului, patronul clubului a luat decizia de a-și rezerva dreptul de a alege clienții, ”pentru siguranța tuturor”.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare



1 comentariu in “Veste proastă pentru tânărul arestat după scandalul sângeros dintr-un club din Novaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL