La ce casa de pariuri este recomandat sa joci biletul zilei la tenis?

Iti place tenisul? Obisnuiesti sa pariezi biletul zilei la tenis atunci cand sunt evenimente importante? Ai vrea sa stii cum iti poti imbunatati sansele de castig al acestor bilete? Daca raspunsul este pozitiv la cele trei intrebari de mai sus, atunci continua sa citesti acest articol, urmatoarele informatii iti sunt dedicate!

L-am contactat in acest sens pe George Marin, specialistul in ponturi la pariuri din tenis al celei mai mari comunitati de pariori din Romania, pentru a afla o opinie de expert in aceasta privinta. Acesta ne-a raspuns cu amabilitate intrebarilor, mai ales ca pariurile din teins devin tot mai populare in ultima vreme printe pariorii romani. De altfel, tenisul, ca si sport, ocupa locul doi, dupa fotbal, ca preferinte in cadrul publicului roman, odata cu performantele deosebite inregistrate de Simona Halep sau Horia Tecau, ca sa dam doar cateva exemple.

La ce casa de pariuri este recomandat sa joci biletul zilei la tenis?

„Tenisul este un sport extrem de imprevizibil, mai ales pentru acei pariori care atunci cand pariaza iau in considerare doar numele jucatorilor sau locul ocupat de ei in clasamentele ATP sau WTA. Circumstantele in care se desfasoara partidele (suprafata, forma sportiva si fizica, raportul H2H etc ) sunt mult mai importante atunci cand ei decizia de pariere. Atunci cand plasezi biletul zilei, dupa ce analizezi toate aspectele de mai sus, este foarte important sa alegi corect si casa de pariuri potrivita. In ultimul timp oferta de pariere in general, si pe tenis in special, s-a diversificat foarte mult, atat ca acoperire de evenimente sportive, cat si ca optiuni de pariere pe partide. De asemenea pariurile speciale pe competitii sunt mult mai prezente in ofertele de pariere ale bookmakerilor licentiati in Romania.” spune George.

De ce este important sa alegem cu grija casa de pariuri la care jucam biletul zilei din tenis

Principalul motiv este legat de oferta de pariere. O oferta variata, cu multe meciuri, atat live, cat si pre-match si optiuni multiple de pariere la fiecare meci in parte, inseamna o sansa in plus pentru pariori de a obtine castiguri. Apoi, un alt aspect care ii preocupa pe pariori este legat de cote. Evident, o casa ce ofera cote cat mai avantajoase va fi preferata mereu de pariori. Apoi, este foarte important ca optiunea cashout sa se regaseascca in oferta respectivei case de pariuri. Poti inchide in orice moment pariul si sa marchezi profitul inainte de incheierea meciului sau meciurilor de pe bilet.

Asadar, la ce casa de pariuri recomanda specialistii sa pariezi pe tenis?

Sa il ascultam in continuare pe George. „In opinia mea, Betfair (licenta nr. L1160655W000329), cea mai mare casa de pariuri online la nivel mondial, este cea mai potrivita pentru cei care pariaza pe tenis. Acoperirea turneelor, chiar si a celor Futures sau Challenger, este excelenta. Optiunile de pariere sunt pe toate gusturile. Pariurile pre-turneu sunt cele mai bune din piata, iar cotele de pariere si optiunea de cash-out sunt punctele forte ale acestei case de pariuri. Unde mai punem ca, la unele meciuri dezechilibrate, betfair ofera Cote Marite pe care se pot inregistra castiguri interesante. Si, nu in ultimul rand, pentru pariorii mai avansati, la Betfair ai posibilitatea de a plasa pariuri de tip Exchange, fiind singura agentie de pariuri online care ofera aceasta posibilitate de pariere pe teritoriul Romaniei.”

ATENTIE! Jocurile de noroc NU reprezinta o sursa sigura de venituri!!! Joaca responsabil, nu mai mult de 10% din veniturile lunare! Daca simti ca pierzi controlul, apeleaza la siteuri si institutii de specialitate pentru consiliere!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here