Liderul de sindicat Păuna: ”Depozitele Carierei Tismana pline în proporție de 85% deși două excavatoare sunt oprite’’

La Cariera Tismana se lucrează normal și în flux continuu, aici salariații nealăturându-se acțiunii de protest de la Motru, deși minerii au fost solidari cu colegii lor.
Liderul de sindicat la Lignitul Oltenia, Iulian Lulu Păuna, susține că, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, șase excavatoare au muncit, în aceste zile, non-stop.
Depozitele carierei sunt pline în proporție de 85%, iar unitatea are unde depozita lignit, spre deosebire de minerii de la Cariera Roșia pentru care se fac demersuri privind funcționarea depozitului vechi.
“Probleme la noi cu depozitarea și producția nu sunt. Șiu că la Roșia sunt probleme de depozitare care vor atrage după sine carențe în alimentarea cu cărbune a termocentralei din Rovinari. Partea cea mai dureroasă cu care ne confruntăm sunt defrișările și exproprierile.
Două excavatoare sunt oprite deoarece nu există pentru ele front de lucru. Suntem și am fost solidari cu colegii de la Motru și de la Jilț Nord dar la Tismana, salariații au decis să continue activitatea”, a declarat Lulu Păuna, liderul Sindicatului Lignitul Oltenia de la Cariera Tismana.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here