Locul al II- lea obținut în urma participării la Concursul Județean de Colinde

La primele semne ale frigului cât și ale fulgilor de nea, iarna ne anunță sosirea Sfintelor Sărbători de Crăciun. Astfel în data de 06.12.2017 la Colegiul Tehnic ,,Ion Mincu” din Târgu-Jiu s-a organizat ,,Concursul de colinde ,,ediția a II a, prin implicarea devotată a mai multor școli gimnaziale și licee din județ.
Am răspuns cu mare drag invitației de a participa la acest proiect educațional cu elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.1. Albeni, îndrumați și pregătiți de doamna profesor Pânișoară Ștefania și de mine, Vasile-Popescu Ileana.
În deschiderea acestui concurs de colinde, domnul director prof. Leontin Hăinaru a adresat cuvinte prin care a apreciat și le-a mulțumit pentru bunăvoința și omenia de care au dat dovadă cei implicați în acest proiect, precum și de suportul școliilor și a liceelor pentru pregătirea programului de colinde.
Atmosfera magică a fost creată prin frumoasele colinde de iarnă, pregătite cu mult entuziasm de elevi coordonați de profesori.Momentul trăit a fost unul plin de bucurii, speranțe, armonie. Ascultându-i, ne-au oferit șansa să redescoperim drumul spre anii copilăriei refugiați undeva, într-un colțișor al sufletului nostru. Ne reamintim cu toții de faimoasul pasaj din Micul Prinț: Toți oamenii mari au fost cândva copii.
Însă marea bucurie a venit atunci când membrii jurului au anunțat decernarea premiilor pentru prestația vocală. Elevii școlii noastre au obținut un meritat loc II, surpriza a fost una emoționantă și plăcută, aducând multe zâmbete și bucurii pe chipul copiilor, iar la final s-au împărțit daruri tuturor copiilor. Mulțumim celor care au organizat acest eveniment artistic, care oferă porți deschise și altor întâlniri asemănătoare ce constituie o bună oportunitate pentru facilitarea interacțiunii sociale, comunicare, relație de prietenie și o bună colaborare între copii.
Acești elevi minunați alături de cadrele didactice coordonatoare vă doresc dumneavoastră, cititorilor, sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moș Crăciun cu sufletul curat!
Bibliotecar- Prof.documentarist Vasile-Popescu Ileana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here