Mamă și fiică, bătute în scara unui bloc din Motru

Un tânăr de 22 de ani, din Motru, a fost reținut aseară, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Casian Durdan este suspectat că, ieri, ar fi agresat două femei, mamă și fiică, în scara unui bloc din municipiu.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuințe, a agresat o tânără de 19 ani și o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma continuării cercetărilor și a probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Astăzi, bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, pentru noi audieri. Surse susțin că tânărul reținut a fost iubitul fetei agresate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here