Mașină furată dintr-o parcare din Motru! S-a cazat la amicul lui și apoi i-a luat autoturismul

Facerea de bine i-a adus pagube unui bărbat de 33 de ani, din Motru. Acesta l-a cazat în casa lui, pentru două zile, pe prietenul său, un bărbat de 50 de ani, din județul Timiș. La plecare, musafirul i-a luat cheile de la mașină și a plecat la Drobeta Turnu Severin. Proprietarul autoturismului a alertat, duminică, Poliția.
”Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de un localnic de 33 de ani, despre faptul că autoturismul proprietate personală i-ar fi fost sustras de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Livezile, judeţul Timiş, persoană care a locuit la reclamant pentru două zile.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 06/07 ianuarie, cel în cauză, folosind cheia originală, ar fi sustras autoturismul, care era parcat în faţa blocului în care locuieşte proprietarul, a alimentat cu combustibil la o staţie Peco, după care şi-a continuat deplasarea în direcţia Drobeta Turnu Severin. În urma activităţilor investigative a rezultat că bărbatul mai este cercetat în cauze similare în judeţul Timiş, iar autoturismele pe care le-ar fi sustras intenţiona să le valorifice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Prejudiciul a fost recuperate. Surse din rândul anchetatorilor susțin că proprietarul și amicul său s-ar fi împăcat, după acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here