„Mereu aproape”, Tichete și asigurări de malpraxis pentru sindicaliștii de la „Sănătatea”

Moş Crăciun vine, astăzi, la membri Sindicatului „Sănătatea” Gorj cu tichete în valoare de 200 de lei de persoană. Mai mult decât atât, conducerea Sindicatului “Sănătatea” Gorj rămâne alături de membrii săi, plătindu-le şi de această dată poliţele de malpraxis pentru 2018. Sindicatul suportă în integralitate contravaloarea poliţelor pentru medicii şi asistentele care fac parte din organizaţie.

Sindicatul “Sănătatea” Gorj dovedeşte şi de această dată că este alături de membrii săi. Pentru anul 2018 asigurările de malpraxis ale medicilor şi asistenţilor medicali care fac parte din această organizaţie sindicală sunt plătite integral de sindicat. „Tot personalul medical, mai exact: medici, asistenţi medicali şi alt personal cu studii superioare, care fac parte din sindicatul nostru, beneficiază de plata integrală a asigurărilor de malpraxis pentru anul 2018. În fiecare an am procedat la fel și este normal să fim alături de membrii noștri”, a explicat Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului „Sănătatea” Gorj.

Sindicatul “Sănătatea”, mereu aproape!
În prag de sărbători, fiecare sindicalist de la “Sănătatea” Gorj primeşte ajutoare sociale în valoare de câte 200 de lei de persoană. „Și în acest an oferim tichete în valoare de câte 200 de lei de persoană, tuturor membrilor noştri de sindicat; avem peste 600 de membri în toate spitalele din judeţ şi în dispensarele şcolare. Este un ajutor binevenit acum, în prag de sărbători, când toată lumea are de făcut cumpărături pentru masa de Crăciun”, a mărturisit Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului “Sănătatea” Gorj.
Conducerea Sindicatului „Sănătatea” demonstrează prin fapte că este „Mereu aproape” de membrii săi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here