Microbuze şcolare trase pe dreapta la Primăria Bîlteni

Cele două microbuze destinate transportului elevilor din dotarea Primăriei Bîlteni au fost trase, ieri, pe dreapta. Şoferii acestora nu au putut să efectueze cursele de acasă spre şcoală pentru elevii care studiază la unităţile de învăţământ din Bîlteni. Se pare că, motivul acestei staţionări, a fost acela că primarul Gheorghe Păsărin nu a vrut să semneze cecurile pentru motorină. Contactat telefonic, edilul de la Bîlteni a dat asigurări că microbuzele şcolare nu au circulat decât ieri şi a spus că mâine (n.r. azi), acestea vor asigura din nou transportul elevilor, deoarece şoferilor le va fi pusă la dispoziţie o cantitate suficientă de motorină.
Microbuzele şcolare din dotarea Primăriei Bîlteni asigură transportul pe ruta Cocoreni-Moi. Potrivit unor surse, contabila Primăriei Bîlteni nu a semnat, vinerea trecută, cecurile pentru carburantul cu care funcţionează microbuzele şcolare, din dispoziţia edilului comunei.
primaria bilteniÎn cele din urmă, problema s-a soluţionat, ieri după-amiază, astfel că elevii care învaţă la Bîlteni au avut transportul asigurat spre domiciliu, primarul Păsărin intervenind şi punând la dispoziţia şoferilor de pe cele două microbuze şcolare, cantitatea de motorină necesară.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here