Ministrul Transporturilor, informat de DRDP Craiova despre starea Transalpinei

Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, le-a solicitat reprezentanților Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu să îl informeze periodic despre situația privind deszăpezirea Transalpinei. Informațiile sunt transmise ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Directorul Bratu, nemulțumit fiind de ritmul în care se acționează pe Transalpina, le-a solicitat drumarilor gorjeni să urgenteze lucrările de curățare a carosabilului de pe DN 67 C, astfel încât circulația rutieră să fie reluată cât mai curând.

Pe Transalpina se acționează cu mai multe utilaje pentru ca partea carosabilă să fie complet curățată de bolovani și zăpadă.
“Dinspre Obârșia Lotrului se acționează cu două utilaje cu lamă, care au venit de la Vâlcea, iar noi acționăm cu un unimog, o freză, trei buldoexcavatoare, un ATB și două autospeciale pentru transport. Mai sunt câteva porțiuni cu zăpadă. Mâine (n.r.: miercuri, 24 mai) montăm semnalizarea și continuăm să lucrăm și la rigole și șanțuri”, confirmă Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Ministrul Cuc, informat din două în două zile
Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, este informat frecvent despre situația Transalpinei. Acesta, la rândul său, îl informează pe ministrul Transporturilor. „Domnul director Bogdan Bratu, nemulțumit de ritmul lucrărilor pe Transalpina, ne-a solicitat să urgentăm totul. Tot dumnealui a dispus să facem mâine (n.r.: astăzi) un film pe Transalpina, pe care să i-l trimitem, iar dânsul îl va trimite mai departe la ministrul Răzvan Cuc. De asemenea, o dată la două zile, domnul Bratu îl informează pe ministrul Transporturilor despre situația de pe Transalpina”, precizează Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.
Drumarii lucrează la foc continuu pe DN 67 C pentru ca Transalpina să fie redeschisă până la începutul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here