„Miss fata de la ţară” a devenit mămică model

Flori Bădiţa, tânăra şi frumoasa gorjeancă, originară din comuna Polovragi, care a câştigat titlul de „Miss Fata de la Ţară”, ediţia I, în anul 2010, a devenit mămică în urmă cu aproape o lună de zile. De la respectivul concurs de frumuseţe şi îndemânare, până în prezent, viaţa gorjencei s-a schimbat radical, în bine.

În toamna anului 2010, Flori Bădiţa participa la un show de televiziune, fiind declarată câştigătoarea primei ediţii. Deşi ea a câştigat titlul „Miss fata de la ţară” şi premiul în valoare de 10.000 euro, atitudinea sa faţă de semeni nu s-a schimbat deloc; Flori a rămas la fel de deschisă, de comunicativă şi de prietenoasă, fapt ce confirmă că este o persoană deosebită, pe care succesul nu a făcut-o să uite locul de unde a plecat şi unde îi sunt rădăcinile, dar, mai ales nu a reuşit să schimbe omul Flori Bădiţa şi calităţile sale. De altfel, modul său de a fi l-a atras şi pe Cristian, soţul tinerei. Relaţia lor amoroasă a început în luna mai 2014, pe 31 octombrie 2014 cei doi îndrăgostiţi căsătorindu-se. Fericirea lor a fost completată de naşterea micuţului lor, care a venit pe lume în urmă cu aproape o lună de zile. Tânăra mămică a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu micuţul, chiar de 1 iunie, lăsându-i fiului său şi un mesaj: „Să-ţi păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulţi ani copil frumos!”.
Cristian este mândru de soţia lui şi de minunea de copil care le-a făcut viaţa mai frumoasă. Flori Bădiţa, fosta „Miss fata de la ţară”, este acum mămică model, la propriu şi la figurat, şi formează, împreună cu soţul şi fiul, o familie demnă de toată admiraţia.
Minodora Sucea

6 COMENTARII

 1. Adevarat tot ce scrie in articol,sunt mandru de familia mea,Flori este o sotie si mama model,o iubesc din tot sufletul si mi-as dori ca toate femeile sa aiba macar pe jumatate calitatile sotiei mele

  • Draga Cristian! Sotia ta daca este o sotie buna, o mama buna, e un lucru normal. Asa trebuie sa fie. Este in firea lucrurilor. Si sunt convins ca sunt milioane de sotii-mame, model. De aceea, sa nu laudam lucrurile normale, care asa trebuie sa fie.
   Referitor la calitati, ce criteriu ai folosit?
   Numai bine si …ganduri frumoase!

   • Nu ai dreptate, P.! Uite, Diana Fisan (Luca), care face poze, azi maritata, iti dau cel mai de rasunet exemplu negativ de la Gorj. Cum spui tu, asa ar fi normal sa fie femeile toate e corect, dar sunt? A inceput in Obreja si a trecut prin paturile multor… portofele pline. Toata Rasova, de unde-i, stie. S-a bagat in patul amantului mamei sale, incercand chiar sa-i forteze mana s-o ia de nevasta dupa ce a ramas gravida. Femeia s-a imbolnavit rau din cauza asta si a si murit intre timp. Batranul a dat-o afara dupa ce a prins-o in fapt cu altii, prin parc. A incercat sa se marite apoi cu Zaza, DJ ul. Zaza a scapat de ea dupa cei-a descoperit minciunile. Acum a reusit sa se marite si… crezi ca a contenit? Deci, Petru draga, felicitari lui Cristi si Flori pentru ce sunt fiindca, desi asa e normal sa fie o femeie si un cuplu, normalitatea e din ce in ce mai rara. Felicitari ziarului ca scrie despre asa exemple!

    • Paula!
     Bine, este cum spui tu. Nu am dreptate, si gata. Esti multumita?
     Luca, Zaza, Maza, Raza…etc sunt cateva persoane. Tu chiar nu cunosti si exemple bune?
     Scuze ca am scris si te-am tulburat. Tu erai ancorata de exemplele negative, iar eu am atentat la convingerile tale. Dar, retine!
     Doamne fereste, repet: Doamne fereste ca toate femeile-mamele sa aiba jumatate din calitatile sotiei baiatului laudaros de mai sus (care, asa cum am mai spus, se lauda cu lucrurile normale; ca si cum tu te-ai lauda ca ai par pe cap si dinti in gura)!
     Retine ce spun. Eu sunt barbat, dar, te intreb: nu te simti jignita, tu, ca femeie, ca domnul laudaros de mai sus se te considere la capacitatea de 50% din valoarea sotiei dumnealui? Tu chiar nu tii la trupul si capacitatile tale?

     Numai bine!

  • Hei….alooo…Cristian unde te crezi dragă,un pic de bun simt si respect pentru toate mamele si femeile pe care nu le cunoşti dar îţi permiti să le jignesti.Ruşine.

 2. Draga Anca ma refeream strict la persoanele pe care le cunosc sau le-am intalnit,nu am vrut sa jignesc pe nimeni…scuze daca te-ai simtit lezata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here