Monden, Societate

Cătălin Măruță, înapoi în prima bancă

 | 27 iunie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Vedeta tv Cătălin Măruță a revenit în orașul natal, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a participa la întâlnirea de 20 de ani cu foștii săi colegi de liceu. Măruță a postat o fotografie pe pagina sa de facebook, în scurt timp strângând peste 25 de mii de aprecieri.

Semnatura eletronica CertDigital

Întâlnire emoționantă pentru Cătălin Măruță. Acesta a participat la întâlnirea de 20 de ani cu foștii maruta scoala (1)colegi de liceu, întorcându-se pe băncile liceului, la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu.
Măruță a fost încântat să se așeze, din nou, în prima bancă, el postând și o fotografie din clasă, care în scurt maruta scoala (3)timp a strâns mii de like-uri. Pentru că este o persoană populară, Măruță nu a refuzat nicio propunere de a se fotografia cu colegii și cu foștii profesori, atât în curtea școlii, cât și la petrecerea organizată cu ocazia aniversării a două decenii de la absolvirea liceului. Cu toții s-au bucurat de revedere, au depănat amintiri și au promis că astfel de întâlniri se vor repeta.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL