Monden, Societate

Iată unde va avea loc petrecerea de nuntă a Olguței Berbec!

 | 14 iunie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec a cântat, la sfârșitul săptămânii trecute, chiar la restaurantul unde va avea loc petrecerea sa de nuntă. Informația a fost confirmată chiar de Olguța, care a și postat pe o rețea de socializare câteva imagini cu superba locație din Timișoara.

Semnatura eletronica CertDigital

La începutul lunii februarie, Olguţa Berbec a spus „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă, devenind astfel venuesoţia saxofonistului Remus Novac. În toamnă, Olguţa şi Remus vor face nuntă mare, dar şi botez. Talentata interpretă de muzică populară, Olguța Berbec, a fost invitată la o nuntă chiar în locația unde se va desfășura și nunta ei. Informația a fost confirmată chiar de Olguța, care a și postat pe o rețea de socializare câteva imagini cu superba locație din Timișoara. „Aseară, am cântat la o nuntă frumoasă, într-o locație de vis…VENUE…aici va avea loc și cel mai așteptat moment din viața noastră…petrecerea de nuntă și botez”, a scris Olguța Berbec pe facebook.
venue interiorCosturile meniurilor la acest restaurant pornesc de la 195 de lei / persoană și pot ajunge la 270 de lei / persoană.
Olguţa Berbec formează un cuplu cu Remus Novac, încă de anul trecut. În scurt timp, aceștia vor deveni părinți.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL