Monden, Societate

„Tinerețea mea grăbită”, Cea mai recentă piesă a Robertei Crintea are aproape o sută de mii de vizualizări în 3 zile

 | 05 iulie 2017, 00:00 | 1 coment | 

Roberta Crintea, solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, le-a oferit fanilor săi o nouă surpriză muzicală. Este vorba despre piesa „Tinerețea mea grăbită”, care în doar trei zile a strâns aproape o sută de mii de vizualizări.

Semnatura eletronica CertDigital

La sfârșitul lunii mai, Roberta Crintea lansa piesa „Am suflet bun și nu-i bine”, care este un adevărat succes, înregistrând peste 180.000 de vizualizări. Videoclipul a fost realizat la Chișinău cu Oleg Butnaru. Tot la Chișinău a fost filmată și înregistrată piesa „Tinerețea mea grăbită”. Este cea mai nouă realizare muzicală a Robertei Crintea și se pare că este pe placul și pe sufletul publicului, videoclipul înregistrând aproape o sută de mii de vizualizări în doar trei zile de la publicarea sa pe youtube. Ce poate fi mai frumos pentru un artist decât recunoașterea talentului său de către public?! Iar publicul Robertei Crintea apreciază din plin eforturile sale de a fi mereu mai sus pe culmile succesului; mulți dintre fanii ei nu au ezitat să îi lase numeroase comentarii în care o felicită și îi arată artistei cât de mult o iubesc. Roberta Crintea pune suflet și pasiune în tot ceea ce face, iar rezultatele vorbesc de la sine. Cea mai mare mulțumire a sa este să-și vadă publicul mulțumit și promite că va face tot ceea ce-i stă în putință pentru a fi mereu la înălțime pentru cei ce o apreciază!
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “„Tinerețea mea grăbită”, Cea mai recentă piesă a Robertei Crintea are aproape o sută de mii de vizualizări în 3 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL