Monden, Societate

Valentin Sanfira, moşul de botez al Sofiei Maria

 | 07 martie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Îndrăgitul solist de muzică populară, Valentin Sanfira a fost weekendul trecut moş de botez al unei frumuseţi de fetiţă, Sofia Maria. Sanfira a avut-o ca şi parteneră la creştinarea micuţei pe Cosmina Adam, angajată a Orchestrei Rapsodia Vasluiului. “Astăzi suntem moşii micuţei Sofia Maria! Să îi lumineze Dumnezeu drumul în viaţă şi să aibă soartă frumoasă!”, a notat pe pagina sa oficială de Facebook, solistul Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”.
Mesajele şi aprecierile pe pagina de socializare a lui Valentin Sanfira au curs gârlă din partea apropiaţilor şi a prietenilor virtuali, cei mai mulţi făcându-i urări de sănătate micuţei proaspăt creştinate, dar au fost şi numeroase vorbe de laudă la adresa cuplului Valentin Sanfira – Cosmina Adam: “Să vă trăiască! Să fie sănătate, prosperitate, bunăstare şi bucurii!”, “Şi pe când şi părinţii unui bebeluş frumos aşa ca voi?”, “Să-i trăiască moşii, să fie sănătoasă, o viaţă frumoasă să-i dea Dumnezeu şi vouă la fel, frumoşilor”, “Suntem foarte frumoşi amândoi! Vă potriviţi de minune!”, „E o păpuşă, dar şi voi sunteţi tare frumoşi!”, “Să vă trăiască minunea şi, ca orice minune, să vă aducă multă fericire!”.
sanfira mos2Săptămâna trecută a fost prima cu Valentin Sanfira în calitate de prezentator din noul sezon al emisiunii culinare de la Prima TV “Mama mea găteşte mai bine”. Acesta s-a descurcat extraordinar, Sanfira fiind şi un împătimit al gătitului, nu doar un cântăreţ extrem de talentat.
I.M.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL