Ştiri locale de ultima ora, stiri video – Ştiri Gorjeanul.ro

Monden

Victoriţa Lăcătuşu şi-a măritat fiica

 | 09 iunie 2015, 00:10  | 

Eveniment important în familia îndrăgitei interprete de muzică populară Victoriţa Lăcătuşu. Fiica sa Dana şi-a unit destinul cu cel al bărbatului iubit. Petrecerea a avut loc la restaurantul de pe Insuliţă, printre invitaţi regăsindu-se şi mulţi colegi de scenă de-ai soacrei mici.

Semnatura eletronica CertDigital

Sfârşit de săptămână emoţionant pentru solista Victoriţa Lăcătuşu. Artista şi-a văzut fiica îmbrăcând rochia albă de mireasă. Emoţiile au fost mari, dar Victoriţa şi-a păstrat zâmbetul pe buze, fiind în asentiment cu mireasa, care trăia cea mai fericită zi din viaţă.
Alina, cealaltă fiică a Victoriţei Lăcătuşu a fost şi ea emoţionată la nunta surorii sale, însă a reuşit să-şi mascheze emoţiile şi să întreţină atmosfera cu veselia care o caracterizează.
nunta1Soacra mică a avut, ca de fiecare dată, o apariţie demnă de covorul roşu. Rochia albastră cu dantelă i-a dat Victoriţei Lăcătuşu eleganţa specifică revistelor de modă. De altfel, desprinse parcă din reviste au fost şi ţinutele invitaţilor la nuntă. Maria Loga a îmbrăcat o rochie roşie, lungă, cu aplicaţii de dantelă, iar fiicele sale au fost şi ele la înălţime.
nunta2Atmosfera de petrecere a fost asigurată, între alţii, de Gelu Voicu, care nu a venit singur, ci însoţit de fiul său, Tudor, un viitor artist de succes. Petrecerea s-a încheiat în zori de zi, invitaţii fiind încântaţi de superba nuntă a tinerilor Dana şi Mădălin.
M.S.

Articole asemanatoare

1 comentariu in “Victoriţa Lăcătuşu şi-a măritat fiica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *