Monden

Videoclip nou pentru artistul Valentin Sanfira

 | 20 mai 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Interpretul gorjean de muzică populară Valentin Sanfira a lansat în urmă cu câteva zile, mai precis pe 17 mai, un nou album şi un nou videoclip pentru fanii săi, iubitori ai pieselor autentice.

Semnatura eletronica CertDigital

Valentin Sanfira este solist al Ansamblului Folcloric Profesionist “Doina Gorjului” şi prezentator al emisiunii culinare “Mama mea găteşte mai bine”, de la postul Prima TV. Pentru a-şi ţine fanii aproape şi a-i face ca zi de zi să se îndrăgostească de muzica sa, Sanfira a scos pe piaţă videoclipul “Când două inimi se unesc”, care dă şi numele celui mai proaspăt album al său. “Pentru dragostea ce mi-o purtaţi încă de când am apărut prima oară pe scenă, am rupt din sufletul meu vers şi cântec, ce le-am împletit într-un album numit simplu şi frumos «Când două inimi se unesc»”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook îndrăgitul interpret. Pentru noul videoclip, Valentin Sanfira i-a avut alături pe minunaţii dansatori ai Ansamblului “Doina Gorjului”.
Videoclipul pentru piesa “Când două inimi se unesc” a adunat deja pe Youtube aproape 14.000 de vizualizări şi peste 100 de aprecieri de la iubitorii de muzică populară. Totodată, pe pagina de Facebook, Valentin Sanfira a primit numeroase comentarii din partea fanilor pentru noul succes: “Felicitări” Eşti mereu la înălţime!”, “Foarte frumos” Glasul tău îmi unge sufletul!”, “Succes cu noul material!”, “Felicitări pentru acest cântec. Se vede pe chipul tău, prin exprimarea versurilor că iubeşti şi eşti iubit. Meriţi tot ce e mai bun pe lumea asta, că eşti un copil foarte bun. Să ne încânţi şi să ne cânţi în continuare multe cântece frumoase ca acestea, ca şi până acum!”.
Pe lângă faptul că este un cântăreţ extrem de talentat, Valentin este şi un împătimit al gătitului, el participând în trecut şi la emisiunea Cireaşa de pe Tort. Sanfira l-a înlocuit de la finele lunii februarie pe moderatorul Horia Vîrlan, la prezentarea noului sezon al emisiunii culinare “Mama mea găteşte mai bine”. Şi în viaţa personală, Valentin Sanfira are motive de fericire, el trăind o relaţie de dragoste cu Cosmina Adam, angajată a Orchestrei Rapsodia Vasluiului.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL