Motivul pentru care cinci pompieri de la Tismana au donat sânge

Cinci pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana au făcut, ieri, un gest de omenie. Aceștia au donat sânge pentru a-i salva viața unei polițiste.
“Pentru că întâlnesc zilnic oameni încercaţi de soartă, pe lângă profesionalism, spirit de sacrificiu şi multă pregătire, salvatorii au un suflet şi o iubire faţă de oameni care nu-i lasă să fie indiferenţi la problemele acestora, chiar şi atunci când sunt în timpul liber.
Un apel umanitar primit de ISU Gorj prin care am fost informaţi că doamna Andreea Răleanu, agent şef adjunct de poliţie în cadrul Grupului de Nave – PTF Constanţa Sud, a fost diagnosticată cu leucemie acută mielomonocită, i-a făcut pe cinci salvatori din cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana să se mobilizeze şi să doneze sânge în speranţa că gestul lor o va ajuta pe această doamnă să învingă boala.
Este vorba despre plutonierii majori Tivig Vasile, Popescu Nicolae, Pârgaru Marian, Tivig Dorel şi Crăete Marian.
Sperăm ca doamna Andreea să învingă boala, să se întoarcă la serviciu şi să aibă o viaţă cât mai lungă şi plină de bucurii!
Nu este singurul gest de acest gen făcut de colegii noştri, ei donând sânge frecvent pentru a ajuta persoane cu probleme de sănătate”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here