Nicolae Mischie se luptă iar cu boala!

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Nicolae Mischie, se luptă pentru sănătatea lui într-un spital din Capitală. Încă din ianuarie acesta a dat primele semne că nu se simte bine, iar familia l-a dus la tratament și la o clinică din străinătate. Starea lui Mischie s-a înrăutățit în februarie, dar acum familia dă asigurări că lucrurile evoluează pozitiv, iar pacientul nu se dă bătut în lupta cu boala.

Ioana, fiica lui Nicolae Mischie, a dat asigurări, ieri, pentru Gorjeanul că tatăl acesteia, internat într-un spital din Capitală, este bine. Familia lui Mischie a fost supărată când a văzut că în Gorj se discută că fostul politician ar fi pierdut lupta cu boala ori că este menținut în viață doar de aparate. “Eu sunt acum lângă tatăl meu și trăiește, este în recuperare. Tatăl meu este stabil și este internat în spital. Eu și familia mea suntem alături de el și face în fiecare zi câte un mic progres”, spune fiica fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, cu mențiunea că pacientul are nevoie de liniște. Nicolae Mischie a mai avut probleme serioase de sănătate și în 2015, dar a reușit să le depășească. Familia acestuia are încredere că și de data aceasta se va întâmpla la fel. Fostul lider al PSD Gorj are 72 de ani și a fost mereu o persoană activă. Acesta a fost profesor de istorie la Liceul Pedagogic din Târgu-Jiu din anul 1997 și apoi director adjunct. Tot din anul 1997, a fost conferențiar la Universitatea “Constantin Brâncuși” din municipiu, iar după anul 2000, profesor universitar. A avut două mandate de deputat în legislaturile 1990–1992 (din partea FSN) și 1992–1996 (din partea PDSR) și unul de senator.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Nicolae Mischie a fost primul baron rosu al Romaniei urmat de majoritatea baronilor locali care sunt in PSD urmasi al fsn , pdsr toti se trag din partidul mama pcr !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here