Noi zone cu internet în sistem Wi-Fi, la Rovinari

Locuitorii oraşului Rovinari beneficiază, începând de ieri, de noi zone unde se pot conecta gratuit la internet, prin intermediul reţelei de tip Wi-Fi.
Anunţul a fost făcut chiar de edilul oraşului, Robert Filip: “Pentru că ne ţinem de cuvânt, începând de astăzi (n.r. ieri) locuitorii oraşului Rovinari beneficiază de noi zone cu internet Wi-Fi cum ar fi: Strada Jiului (Colegiul Gheorghe Tătărescu, Spitalul Sf. Ştefan, Eco Park şi Şcoala Generală Nr. 3), Aleea Şcolii (Şcoala Generală Nr. 1, Parc G-uri, Stadionul Tineretului) şi Aleea Zorilor (Parc S-uri). Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit de către Primăria Rovinari. De asemenea, vă informăm că numărul maxim de conexiuni simultane este pentru 250 de utilizatori. În această privinţă, rugăm toţi locuitorii din zonele menţionate mai sus să nu rămână conectaţi dacă serviciul nu este folosit, în plus aceste echipamente sunt monitorizate şi orice încercare de a efectua operaţiuni interzise pot fi infracţiuni şi se pedepsesc conform legii în vigoare”.
Încă din vara anului trecut, administraţia locală din Rovinari a instalat sisteme wireless în zone precum Bulevardul Minerilor, Ştrandul Orăşenesc şi Parcul Central din oraş, localitate care numără aproximativ 11.000 de locuitori.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here