O zi cu zâmbete la azilul de bătrâni!

Duminică, 1 octombrie 2017, elevii colegiilor de prestigiu din Târgu-Jiu au desfășurat o acțiune caritabilă pentru bătrânii de la azil. În urma obținerii unei burse în cadrul proiectului Leaders Explore, organizat de fundația Leaders, tinerii au participat la trei sesiuni de training, urmând ca în a patra să prezinte rezultatele unui proiect cu impact în comunitatea în care trăiesc.
Fetele implicate s-au gândit că ar fi ieșită din comun o vizită la azilul de bătrâni. Au găsit sponsori care le-au oferit flori și prăjituri, pe care le-au împărțit pensionarilor, după aceea purtând și câteva discuții cu unii dintre ei. În urma a ceea ce s-a vorbit, se vor scrie povestioare și sfaturi primite de la aceștia care vor fi adunate într-o revistă dedicată bătrânilor.
“Vizita la căminul de bătrâni a fost pentru mine o experiență inedită. Am părăsit locul încărcată de o emoție pozitivă și gânduri bune. Bătrânii au fost, de asemenea, emoționați și încântați de vizita noastră. Unii dintre ei, chiar cu lacrimi în ochi, ne strângeau mâinile și ne mulțumeau sincer. Probabil așteptau acest moment de mai mult timp, un gând bun, o mică atenție și doar faptul că cineva încă se gândește la ei și nu i-a uitat le-a redat zâmbetul pe buze. spune una din fete.
Petrica Cristina-Nicoleta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here