Pandurii, învinşi la Cugir

Echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a înregistrat primul eşec în partidele de verificare. Formaţia lui Mihai Teja a fost învinsă într-un meci amical disputat la Cugir, de către Metalurgistul (3-1). Spectatorii prezenţi în tribune au avut parte de un duel foarte spectaculos. Susţinătorii gazdelor s-au bucurat de goluri unul şi unul. Sorian și-a trecut în cont o dublă de efect, ambele reuşite venind după lovituri libere (`18, `45). Cu toate acestea, golul meciului a fost marcat de Șuteu (`42), care a reuşit o boltă de la peste 35 de metri. Echipa noastră a punctat în minutul 38, când Rus a transformat un penalti obţinut de Hlistei. Antrenorul Mihai Teja a folosit în prima repriză mai mulţi fotbalişti veniţi în probe. Echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a înregistrat primul eşec în partidele de verificare. Formaţia lui Mihai Teja a fost învinsă într-un meci amical disputat la Cugir, de către Metalurgistul (3-1). Spectatorii prezenţi în tribune au avut parte de un duel foarte spectaculos. Susţinătorii gazdelor s-au bucurat de goluri unul şi unul. Sorian și-a trecut în cont o dublă de efect, ambele reuşite venind după lovituri libere (`18, `45). Cu toate acestea, golul meciului a fost marcat de Șuteu (`42), care a reuşit o boltă de la peste 35 de metri. Echipa noastră a punctat în minutul 38, când Rus a transformat un penalti obţinut de Hlistei. Antrenorul Mihai Teja a folosit în prima repriză mai mulţi fotbalişti veniţi în probe. Acesta a fost cel de-al treilea meci amical, iar, sâmbătă, se va disputa la Târgu-Jiu, un ultim joc de verificare înaintea debutului în noul sezon, cu Cetate Deva. Formaţia gorjeană va debuta în liga secundă pe 5 august, la Piteşti, împotriva echipei FC Argeş.
Metalurgistul Cugir – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (3-1)
Metalurgistul: Bănică – Bold, Itu, Șt. Radu, Vărărean – M. Popa, L. Tudor – Șaucă, Sorian, Șuteu – Ludușan. După pauză au mai jucat: Crivăț, Tăban, M. Popescu, Scurtu, M. Neagu, Udrea, Codrea, Ciobanu, G. Olteanu. Antrenori: Călin Moldovan și Lucian Itu
Pandurii: Jianu – Kilin, Ciobanu, Lung, Drugă,Thery, Zainea, Cocîrlă, Covaci, Hlistei, Rus; După pauză au jucat: Daniel Popescu – Celea, Ciobanu, Lung, Vasilescu, Pîrvulescu, Zaina, Șendroiu, Rus, Trifu, Bujor, Dănăricu, Cioiu, Dodoi. Antrenor: Mihai Teja.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here