Pandurii vrea jucători, dar îşi pierde golgheterul!

Cu mai puţin de două săptămâni până la reluarea ligii secunde, situaţia de la Pandurii Târgu Jiu este foarte delicată. Formaţia noastră, deşi pe ultimul loc, nu a reuşit încă achiziţiile care să-i ofere un plus de valoare în lupta pentru salvare. Din contră, de la Pandurii au plecat jucători şi continuă să o facă. Ultimul este chiar golgheterul echipei, tânărul Gabriel Dodoi, care a obţinut un verdict favorabil la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor. Fotbalistul de 19 ani devine astfel liber de contract, şi poate semna cu orice formaţie şi-l doreşte. “Disjunge capetele 2 şi 3 din cererea de chemare în judecată, urmând a fi soluţionate în dosarul nr.6.1/CL/2018. Admite capătul 1 din cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Dodoi Ioan Gabriel în contradictoriu cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu ca întemeiat. Constată încetate raporturile contractuale dintre reclamantul Dodoi Ioan Gabriel şi pârâtul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în temeiul dispoziţiilor art. 18.10 lit. a) teza a-III-a din RSTJF pentru justă cauză începând cu data de 13.02.2018. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată azi 13.02.2018″, a fost verdictul CNSL. Dodoi are mari şanse să ajungă la CFR Cluj, deşi s-a speculat că fotbalistul gorjean a semnat deja un contract cu fosta campioană a României. Totuşi, spre deosebire de alţi jucători care au plecat de la Târgu Jiu în această iarnă, tânărul atacant a continuat să evolueze în meciurile de pregătire. “Dodoi a semnat cu CFR Cluj, ştiu sigur. Aşa zic sursele mele. El ştie dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri”, a spus fostul director de la Pandurii, Robert Bălăeţ, într-o emisiune televizată. Având în vedere atitudinea pozitivă a jucătorului, rămâne de văzut dacă mai există vreo cale de reconciliere între Dodoi şi clubul la care s-a format. Jucătorul a anunţat că va lua o decizie cu privire la viitorul său săptămâna viitoare. Acesta a reuşit 7 goluri în actualul sezon competiţional.
În altă ordine de idei, în efectiv redus, pandurii se mai confruntă şi cu probleme medicale. Mai mulţi fotbalişti din lotul alb-albastru sunt indisponibili, fie din cauza accidentărilor, fie din cauza unui virus de sezon. La amicalul cu Flacăra Horezu (1-0), antrenorul Adrian Bogoi nu s-a putut baza pe aportul lui. Moga, Raiciu, Şendroiu, Maxin, Şut şi Tudoran. De asemenea, transferurile întârzie să apară, fotbaliştii cu experienţă, de care vorbea Emil Dică, fiind greu de convins să vină la Târgu-Jiu.
“Acum chiar am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea. La ora actuală, avem un lot tânăr, cu mulţi jucători de perspectivă. Desigur, nu mi-aş fi dorit să avem jucători accidentaţi, dar situaţiile astea sunt inerente. Îmi doresc să întărim lotul, avem nevoie şi de concurenţă la echipă, dar şi de valoare. Sper să mai aducem unu-doi fundaşi, un mijlocaş şi cel puţin un atacant, dar să fie de valoare, să intre în primul unsprezece. În mare parte mi-am atins obiectivele perioadei de pregătire. Din punct de vedere fizic, suntem OK, dar e bine să fim la un nivel mai bun la ora debutului oficial”, a declarat Bogoi după ultimul joc de verificare. Pandurii va susţine astăzi un nou test, la Reşiţa, împotriva formaţiei care a scos-o din Cupa României. Amicalul cu Şirineasa, programat sâmbătă la Târgu-Jiu, a fost anulat.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here