Parteneriat educațional – Copilăria

Copilăria … mai întotdeauna,trezește în sufletul omului un sentiment de melancolie: lumea tihnei în care visează gingaș și cu sfială mugurul omenesc ce abia se deschide la viață. Un astfel de sentiment a fost transmis și în cadrul parteneriatului educațional care s-a desfășurat la Școala Gimnazială Albeni. Școlile partenere implicate în proiect au fost: Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu, Școala Gimnazială Stănești și Școala Gimnazială Nr.1 Albeni. Școlile implicate în acest parteneriat au fost reprezentate de elevi care au evoluat pe scena Căminului Cultural din Comuna Albeni,unde au prezentat colinde, cântece și dansuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Elevii au fost coordonați de următoarele cadre didactice: Prof.inv.primar: Hodoiu Elena –Paula (Școala Gimnazială Nr.1 Albeni), Prof.inv.primar Iosu Valer (Școala Gimnazială Nr.1 Albeni), Prof.inv.primar Costoiu Raluca (Școala Gimnazială Nr.1 Albeni), Prof.inv.primar Parvulescu Maria (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Mazilu Alina (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Torop Delia (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Filip Iulia Claudia (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Bouleanu Anca (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Vagauna Anca (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Sanda Marinela (Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu), Prof.inv.primar Guramba Cristina –Elena (Școala Gimnazială Stănești) Prof.inv.primar Bujor Alina-Maria (Școala Gimnazială Stănești)
Elevii au fost răsplătiți cu aplauze și surprize din partea gazdelor și a oaspeților.
(Prof.inv.primar: Hodoiu Elena Paula -Școala Gimnazială Nr.1 Albeni)
Cu ocazia acestui parteneriat educațional, elevii,părinții și cadrele didactice,au avut prilejul de a lega noi prietenii, de a cunoaște și alte școli din județ, și nu în ultimul rând, a fost un schimb plăcut de experiență. Serbarea de Crăciun e un obicei frumos, un prilej să fim alături cu toții: elevi, părinți și profesori. Iubesc acest obicei, mă declar fericit pentru fiecare clipă care ne va îndreptăți pe toți să ne amintim peste ani(când copiii nu vor mai fi copii, când părinții vor fi poate bunici),ca în fiecare iarnă ,ca o mare familie, ne întâlnim cu sufletele pline de emoție, la serbarea de Crăciun.
(Prof.inv.primar Iosu Valer -Școala Gimnazială Nr.1 Albeni)
Domnii și doamnele învățătoare de la cele patru instituții implicate au fost aproape de elevii dumnealor ghidându-le atent pașii pentru ca rezultatul să fie o serbare deosebită! Subliniez efortul organizării acestui eveniment și sunt bucuroasă că am luat parte la aceste activități!
(Pânișoară Ștefania- Prof.lb.română-Școala Gimnazială Albeni)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here