Peisaj hibernal de vis la Spitalul de Pneumoftiziologie

Situat într-o zonă montană, Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este cuprins într-un peisaj de iarnă autentică, chiar dacă, din punct de vedere calendaristic, suntem în cea de-a doua parte a primăverii. Managerul Ion Ciochină spune că nu au fost probleme în privința accesului la unitatea sanitară, firma de deszăpezire făcându-și treaba.

Ninsorile care s-au abătut asupra județului nostru au afectat mai multe zone. În cursul zilei de miercuri a nins și la Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Imediat ce începuse să se formeze strat de zăpadă pe drumul de acces spre unitatea sanitară, s-a acționat, astfel că atât angajații, cât și bolnavii și aparținătorii acestora au reușit să ajungă la spital în condiții de siguranță. “A nins și la noi, dar nu au fost probleme în privința accesului la spital. Firma de deszăpezire și-a făcut treaba”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Pacienții internați la acest spital și salariații unității se bucură de un peisaj superb, zăpada căzută în aceste zile făcând să pară totul ca într-un basm.
Trebuie precizat faptul că, deși suntem în cea de-a doua parte a primăverii, conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a luat toate măsurile pentru ca pacienții să beneficieze de căldură și de condiții optime, date fiind temperaturile scăzute.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here