Penny Market îşi deschide porţile la Rovinari din toamnă

În toamna acestui an, un nou supermarket îşi va deschide porţile în oraşul Rovinari. Este vorba despre Penny Market, iar discuţiile dintre autorităţile de la Rovinari şi retailerul german au început încă de anul trecut. Potrivit lui Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari, terenul unde se va construi viitorul magazin se află chiar la intrarea în oraş, după calea ferată, pe partea dreaptă. “Lanţul german deja a cumpărat terenul în acea zonă; eu am văzut proiectul şi spun că este totul în regulă şi va constitui un plus pentru oraşul nostru. Discuţiile privind construcţia acestui supermarket au început de anul trecut, dar, din câte ştiu, mai trebuie să obţină anumite avize, aşa că estimăm că rovinărenii îşi vor putea face cumpărăturile de la Penny Market din toamna acestui an”, a declarat viceprimarul de la Rovinari. Reprezentanţii administraţiei publice locale de la Rovinari spun că odată cu deschiderea noului magazin se vor asigura, în primă fază, circa 25 de locuri de muncă.
În acest sens, pentru a fi în deplină legalitate şi a începe construcţia noului supermarket, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire Magazin Penny Market, reclame pe faţade şi în parcare, totem publicitar, împrejmuire, branşamente utilităţi, organizare de şantier”, propus a fi amplasat în Rovinari, strada Trandafirilor Nr. 1, judeţul Gorj, titular SC REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA SRL din Bucureşti Sos Fundeni Nr. 38-40.
La nivelul judeţului Gorj, retailerul german mai are un supermarket Penny Market deschis încă de acum câţiva ani în municipiul Motru.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

  1. Sunt foarte incantata sa aud ca se deschide un supeatket in Rovinari si penny chiar ma bucur mi-ar place si sa lucrez ca lucrator comerciant am experienta 10 ani .Mult success va doresc .doamne ajuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here