Percheziții la Bâlteni

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Bâlteni, a fost depistat, duminică, de poliţiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase, în timp ce transporta cu autoturismul zeci de mii de petarde și artificii. După controlul efectuat în trafic, oamenii legii au dispus efectuarea unei percheziții la locuința acestuia, fiind descoperite și alte obiecte pirotehnice.

”La data de 17 decembrie, poliţiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase au desfășurat o activitate în baza planului de acțiune «Foc de Artificii 2017», ocazie cu care au identificat un bărbat de 44 de ani, din comuna Bâlteni, care deținea fără drept, în autoturismul personal și la locuința de domiciliu, 35.400 de bucăți articole pirotehnice de diferite categorii, baterii artificii și petarde din categoriile I-a, P1, F2, F3, fără a deţine autorizaţie legală pentru efectuarea de operaţiuni cu astfel de produse.
Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. Suspectul este cercetat în libertate pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here