Peste 100 de elevi de la CSCCD şi CSAPR Târgu-Jiu circulă gratuit cu mijloacele de transport în comun

Consilierii locali au aprobat o hotărâre de consiliu privind acordarea a 104 legitimaţii pentru deplasarea gratuită cu mijloace de transport în comun pe raza municipiului Târgu-Jiu elevilor ce beneficiază de măsura de protecţie specială în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu şi Complexului de Servicii Alternativ la Protecţia Rezidenţială (CSAPR) Târgu-Jiu. Legitimaţiile sunt valabile pe durata anului şcolar 2017-2018.

În acest an şcolar, peste o sută de copii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu şi Complexul de Servicii Alternativ la Protecţia Rezidenţială (CSAPR) Târgu-Jiu vor circula gratuit pe raza municipiului nostru, cu mijloacele de transport în comun de la TRANSLOC. Consilierii locali au fost de acord să li se acorde legitimaţii de transport celor 104 copii din cele două centre, care frecventează cursurile mai multor şcoli din oraş. Astfel, 102 legitimaţii de transport gratuit sunt pentru traseul SC ARTEGO SA – Cartier 9 Mai (cap linie troleibuz) şi două legitimaţii pentru traseul Cartier 9 Mai (cap linie troleibuz) – Cartier Bârseşti.
Potrivit legislaţiei în vigoare, elevii orfani, elevii cu cerinţe educaţionale speciale, precum şi cei pentru care s-a stabilit o măsură de protecţie specială, în condiţiile legii, sau tutela, beneficiază de gratuitate pentru toate categoriile de trasport.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here