Peste 400 de persoane, monitorizate în cadrul campaniei “Sănătatea începe cu prevenţia”

Campania gratuită de monitorizare a greutăţii, tensiunii arteriale şi glicemiei, “Sănătatea începe cu prevenţia”, organizată, astăzi, de către Colegiul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu s-a dovedit a avea un real succes în rândul cetăţenilor. Astfel, peste 400 de persoane s-au prezentat la cele două corturi special amenajate pe pasajul pietonal dintre biserica Sfânta Treime şi staţia taxi, de la Piaţa Mică.

DSC_2403Acţiunea desfăşurată de elevii înscrişi la cursurile postliceale, specializarea Asistent Medical Generalist, din cadrul Colegiului Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a avut drept scop determinarea populaţiei de a conştientiza importanţa consultaţiilor preventive. În timpul campaniei au fost identificate două persoane cu valori ridicate ale glicemiei, care le-ar fi putut pune viaţa în pericol. Acestea au fost îndrumate, de către organizatori, să meargă la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru un control medical amănunţit.

DSC_2400Feedback pozitiv
Un feedback pozitiv a fost obţinut şi în urma acţiunii de promovare a ofertei educaţionale disponibile pentru anul şcolar 2015-2016 la Colegiul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, numeroşi tineri arătându-se interesaţi. Candidaţii au la dispoziţie două sesiuni de înscriere: în perioada 13-28 iulie, respectiv 23 august-9 septembrie. Mai multe relaţii se pot obţine la sediul Colegiului Universităţii “Constantin Brâncuşi” din strada Eroilor, nr. 30 (în clădirea Rectoratului).
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here