Piept de pui înfăşurat în bacon

436
Ingrediente:
4 bucăţi piept de pui
cream cheese (cremă de brânză 1/2 pachet obişnuit)
1 lingură codiţe de ceapă tocate fin

8 fâşii de bacon neafumat
1 lingură ulei de măsline
piper
Mod de preparare:
Bucăţile de pui se crestează cu un cuţit ascuţit.
Crema de brânză o amestecăm cu codiţele de ceapă.
Pieptul de pui se umple pe rând cu amestecul de brânză şi codiţe de ceapă, după care se înfăşoară în fâşiile de bacon, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface.
Se aşează într-un vas şi se stropesc cu ulei.
Se presară piper şi puţină sarea printre fâşiile de bacon. Se bagă la cuptor.
Se serveşte cu smântână amestecată cu codiţe de ceapă şi o lingură de maioneză amestecate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here