2012, Anul Victoriei. Votați Gheorghe Iana deputat și USL!!

967

Dacă privim realitatea gorjeanească cu ochii de zi cu zi pare că nu găsim nimic neobişnuit în ciuda multor neajunsuri majore. Toate par a fi la locul lor şi a se desfăşura în mod normal.

Dar aceasta se petrece deoarece noi acceptăm anormalitatea zi de zi, până când ne obişnuim cu „răul” şi fără să ne dăm seama când începe şi că el există. Aceasta este o tehnică de manipulare pe care o practică așa-zișii politicieni ”transpartinici” la noi în Gorj, pe care-i vezi că-și schimbă mereu ”părul”, dar ”năravul” ba. Este foarte des utilizată practica minciunii repetate, astfel încât ea să devină un sumbru ”adevăr”. Și de aici până la dezastru, mai e un singur pas.
În ultimele zile am fost printre gorjenii mei, în comunele Peștișani, Padeș, Runcu dar și în orașele Tismana și Bumbești – Jiu, pe care le-am găsit în straie de sărbătoare, cu prilejul zile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. M-am bucurat să văd că oamenii de la noi sunt patrioți și își iubesc țara. Peste tot am constatat același lucru: oamenii sunt saturați de politiceni, dar conștienți că fără politică nu se poate face nimic și de aceea ei așteaptă altfel de oameni în politică, oameni care să le poată asculta și apoi rezolva problemele. Toți gorjenii vor locuri de muncă, vor o ”pâine” mai bună și o siguranță a zilei de mâine, vor copiii alături și împreună vor să construim o țară a noastră, un județ al nostru. Am văzut că oamenii sunt deschiși și vor să vină alături de mine cu încrederea că împreună vom putea face ceva. Și acest lucru este singurul care mă motivează și mă determină să lupt din ce în ce mai mult ca să devin deputatul vostru. Vă simt din ce în ce mai aproape și am încredere în voi. Sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Sunt adeptul democrației participative așa încât, deciziile să le luăm împreună pentru noi toți!
Oameni buni, indiferent ce doctrină politică împărtăşiţi, implicaţi-vă în politică, nu mai lăsaţi loc oportuniştilor şi nu le mai acordaţi timp să vă decidă viitorul. Alegeți-vă singuri liderii și astfel vă puteţi decide singuri viitorul şi atunci veţi fi siguri că vom merge cu toţii pe drumul cel bun.
De aceea fac un apel către toţi gorjenii mei din Colegiul 1 de Deputați din: Bumbești-Jiu, Bălănești, Mușetești, Schela, Turcinești, Stănești, Runcu, Arcani, Lelești, Peștișani, Tismana, Padeș, Godinești, Glogova, Cătunele, Ciuperceni, Câlnic și Telești, veniți alături de mine pentru a vă implica mai mult în viaţa Gorjului, deoarece de viitorul lui depinde atât viitorul nostru, dar şi mai mult viitorul copiilor noştri.
Să fie 2012, Anul Victoriei! Votați Gheorghe Iana deputat și USL!
Dr. Gheorghe Iana, candidat USL pentru Colegiul nr. 1 de Deputați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here