Politic

Candidatul Iriza, lângă localnicii din Săuleşti, Vladimir, Bâlteni, Urdari, Fărcăşeşti şi Plopşoru

 | 18 noiembrie 2012, 15:47 | 0 comentarii | 

Scarlat Iriza, candidatul USL pe Colegiu 3 de Deputaţi, a avut un week-end plin, alături de cetăţenii şi autorităţile din câteva localităţi din judeţ. Acesta a fost prezent, alături de staff-ul său de campanie, la târgul săptămânal din comuna Săuleşti, s-a întâlnit cu primarii din zonă, apoi s-a deplasat la Vladimir, parcurgând toate satele comunei. Iriza a fost şi la târgul de la Peşteana, s-a întâlnit cu localnicii din Urdari iar ieri a fost prezent la Plopşoru.

Semnatura eletronica CertDigital

Deşi creditat cu şanse maxime pentru câştigarea fotoliului de deputat în Colegiul 3, social-democratul Scarlat Iriza nu şi-a stopat turul electoral în week-end. Acesta, însoţit de staff-ul său de campanie şi de senatorul Toni Greblă, a fost astfel prezent vineri în târgul de la Bibeşti, din comuna Săuleşti. După ce a discutat cu participanţii la târg, luând pulsul problemelor cu care se confruntă localnicii din zonă, Iriza s-a întâlnit cu primarii şi consilierii din comunele Aninoasa, Bărbăteşti, Vladimir şi Turburea, primarul Ion Bârcă fiind şi el prezent alături de candidatul USL. Staff-ul de campanie al candidatului Iriza, însoţit de primarul din Vladimir, Marius Vijulan şi viceprimarul Ion Ianaşi, a parcurs apoi toate satele din comună, grupul numeros fiind primit foarte bine de localnici.

Peşteana şi Urdari, bifate de candidatul USL
Sâmbătă, Scarlat Iriza a fost prezent în târgul de la Peşteana, comuna Bâlteni. În acest loc se organizează de altfel cel mai mare târg de acest fel din Gorj. În târg, alături de Iriza s-a aflat şi senatorul Greblă. După discuţiile cu localnicii, Iriza a avut o întâlnire cu primarii din comunele limitrofe Bâlteniului, după care a luat la picior toată comuna Urdari şi jumătate din comuna Fărcăşeşti. “Peste tot localnicii m-au primit foarte bine”, a declarat Iriza care duminică a fost prezent şi la Plopşoru. În această comună, candidatul a avut o întâlnire cu cetăţenii din zona Văleni şi, în final, a asistat la un meci de fotbal între echipele Viitorul Plopşoru şi Bustuchin.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL