Politic

Elvira Şarapatin, realeasă preşedinte peste femeile din PSD Gorj

 | 26 septembrie 2013, 18:43 | 0 comentarii | 

Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat, filiala Gorj, a avut loc, joi, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, la eveniment participând 250 de membre dar şi liderii de la PSD Gorj, PSD Târgu-Jiu şi de la organizaţia judeţeană a TSD. Lucrările conferinţei au fost deschise de către Elvira Şarapatin, preşedinta femeilor social-democrate, realeasă în funcţie la finalul evenimentului. Invitatul special al conferinţei a fost Viorica Dăncilă, vicepreşedinte PSD, totodată europarlamentar social-democrat.

Semnatura eletronica CertDigital

Femeile PSD au umplut până la refuz sala de spectacole de la ,,Elvira Godeanu”, fiind delegate la eveniment, de la toate organizaţiile din judeţ. Alături de acestea s-au aflat şi dr. Elena Băltăreţu, preşedinta organizaţiei de femei a PC Gorj, şi Mădălina Ciolocoi, şefa femeilor liberale din judeţ, ambele având discursuri motivante în faţa participantelor, ambele urându-le, în final, succes social-democratelor în demersul de a-şi realege liderele. Băltăreţu le-a recomandat acestora să întreprindă mai multe acţiuni împreună cu femeile conservatoare, în timp ce Ciolocoi le-a povestit despre alternanţa la Putere şi despre transmiterea acestui lucru şi femeilor democrat-liberale pe vremea când USL-ul era în Opoziţie. A venit apoi rândul Elvirei Şarapatin să prezinte desfăşurătorul acţiunii, care a cuprins şi un bilanţ al activităţilor întreprinse de Organizaţia de Femei a PSD Gorj, dar şi o dezbatere.

Vot pe vot
În final, social-democratele au trecut la vot, rezultatul nefiind o surpriză. De fapt a fost o acţiune ce a reconfirmat alegerile de la anterioara şedinţă, Elvira Şarapatin fiind realeasă preşedinte al Organizaţiei de Femei Social-Democrate, filiala judeţeană Gorj. Alături de Şarapatin au fost alese vicepreşedintele organizaţiei şi restul biroului de conducere.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL