Politic

Nădrag, ales preşedinte la PNL Târgu-Jiu

 | 21 noiembrie 2010, 20:36 | 0 comentarii | 

matei nadrag 1Fostul preşedinte interimar al PNL Târgu-Jiu, Matei Nădrag, este, de sâmbătă, preşedinte ales al organizaţiei pe care, până la începutul toamnei a condus-o liderul filialei judeţene, Dian Popescu.

Semnatura eletronica CertDigital

Alegerea acestuia s-a făcut în ciuda intrării în cursa electorală a lui Daniel Gorgotă, cel care, la şedinţa de alegeri, a ţinut un discurs de zeci de minute, pe un ton categoric, în care a criticat activitatea de până acum. El a scos în evidenţă deficienţe pe care, ulterior, Nădrag le-a negat, Gorgotă spunând că o organizaţie precum PNL Târgu-Jiu nu poate să aibă doar 128 de membri. Statutul le permite liberalilor care nu îşi achită cotizaţia la zi să fie consideraţi drept simpatizanţi, dar chiar şi aşa în sală nu s-au adunat toţi cei care trebuiau să voteze. Doar 91 de membri cu drept de vot au venit la şedinţă, dintre aceştia 22 votând în favoarea lui Gorgotă, cifra fiind considerată destul de mare de către criticii fostului candidat.

Chiar şi fostul preşedinte Dian Popescu a interpretat votul ca fiind unul în defavoarea sa, ştiut fiind că el l-a susţinut direct pe Matei Nădrag. De altfel, Dian Popescu a fost criticat de Gorgotă de mult mai multe ori decât Nădrag, liderul PNL Gorj menţionând în cele din urmă că el nu mai candidează la şefia PNL Târgu-Jiu. La finalul şedinţei, Popescu a precizat că va propune sancţionarea lui Gorgotă, evitând să menţioneze dacă acest lucru presupune excluderea sau nu. Şeful PNL Gorj a spus doar că organizaţia municipală este cea care va constata în ce prevederi statutare pot fi încadrate declaraţiile şi comportamentul lui Gorgotă. Fostul candidat, în schimb, l-a felicitat pe Nădrag şi le-a declarat celorlalţi liberali că speră să facă echipă bună pe viitor, el fiind perceput încă drept un democrat liberal, ştiut fiind că, până anul trecut Gorgotă a fost membru al PDL.

Gelu Ionescu

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL