Politic

Pesediştii organizează Conferinţa Ligii Aleşilor Locali

 | 23 noiembrie 2010, 23:53 | 0 comentarii | 

Peste o zi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la orele amiezii se va organiza Conferinţa Judeţeană de constituire a Ligii Aleşilor Locali PSD. 360 de membrii ai PSD Gorj, aleşi locali, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, vor participa la lucrările acestei prime conferinţe.

Semnatura eletronica CertDigital

Comitetul Executiv Naţional al PSD a hotărât, în ultima şedinţă, ca la nivelul fiecărui judeţ să se organizeze conferinţe de constituire a Ligii Aleşilor Locali. Reprezentanţii PSD Gorj s-au conformat iar joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor se va organiza prima conferinţă de acest gen. “Ne propunem ca în această întâlnire să realizăm o dezbatere pe baza regulamentului de funcţionare al acestei ligi, să punem pe tapet agenda de lucru a aleşilor locali şi, în final, să alegem componenţa Biroului Executiv Judeţean al Ligii Aleşilor Locali, cu un preşedinte, 2-4 vicepreşedinţi şi 7-11 membrii”, a declarat Gheorghe Milosteanu, secretarul general al PSD Gorj.

În cadrul conferinţei se va discuta şi despre problemele pe care le au primarii la nivelul localităţilor şi despre proiectele administraţiei publice locale.

A.S.

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL