Politic

Tribunul i-a dat mână liberă lui Bucălăete la Gorj

 | 07 iulie 2013, 16:56 | 0 comentarii | 

Preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, s-a întâlnit sâmbătă, aşa cum a anunţat, cu liderul Partidului România Mare, Vadim Tudor, la Bucureşti în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent lărgit a formaţiunii politice. În cadrul şedinţei s-a discutat şi despre problemele apărute în teritoriu, odată cu formarea grupului de pucişti care cer, în continuare, capul Tribunului Vadim. Preşedintele a fost însă destul de înţelegător acceptând propunerea venită din partea unui membru al BPN, care a cerut ca Tribunul să îi primească la discuţii la jumătatea acestei săptămâni pe cei care au făcut valuri în partid. Vadim Tudor şi-a arătat apreciere faţă de liderii de filiale din ţară care au fost alături de el şi de partid, chiar şi într-un moment în care răzvrătiţii din PRM promiteau avantaje cu nemiluita pentru cei care li se alăturau.

Semnatura eletronica CertDigital

Dacă discuţiile se vor finaliza în favoarea PRM, atunci se va găsi o cale de colaborare cu unii dintre cei care formează acest grup al puciştilor din partid. În schimb dacă acestea vor fi defavorabile construcţiei partidului atunci fiecare preşedinte de filială care a fost afectat de demersul ilegal şi nestatutar al puciştilor va înainta plângere penală împotriva celor care s-au autointitulat lideri ai Partidului România Mare, depăşind cu bună ştiinţă regulile organizatorice şi statutul acestui partid. “Aşa cum am prezentat mass-mediei din Gorj, m-am deplasat la şedinţa Biroului Permanent Central al PRM, structură din care fac şi eu parte, unde, împreună cu colegii mei am analizat starea de fapt şi s-a ajuns la concluzia că sunt doar câteva persoane care au încercat să destabilizeze partidul. S-a stabilit să se poarte o ultimă discuţie cu cei care au adus deservicii PRM-ului, iar dacă aceştia continuă vom acţiona în consecinţă, atât prin hotărârile proprii ale PRM cât şi, personal, în instanţă. La nivelul judeţului Gorj este o singură persoană care a lansat, public, atacuri împotriva preşedintelui Vadim, cât şi împotriva mea, nefiind o problemă atât de mare atât timp cât nu are susţinători în PRM Gorj”, a declarat Bucălăete.
“Sigur că decizia finală va fi una care să aducă stabilitate în PRM, în vederea pregătirii strategiei pentru evenimentele politice şi sociale următoare”, a conchis şeful PRM Gorj.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL