Politicieni cu cătare! – Tătaru și Grivei, buni de vânătoare

Directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, dar și consilierul județean liberal, Gheorghe Grivei, au intrat de la jumătatea lunii trecute, oficial, în rândul vânătorilor din județul Gorj. Ambii au promovat concursul organizat de AJVPS Gorj pe 14 octombrie și dețin, de scurt timp, permis permanent de vânător. La concursul respectiv au participat 68 de candidați, dar au promovat examenul doar 58.

Tiberiu Tătaru s-a făcut vânător cu acte în regulă, social-democratul de la spitalul județean având aceeași pasiune costisitoare care i-a molipsit și pe numeroși primari din județ, pe oameni de afaceri și pe cunoscuți politicieni. Pe 14 octombrie, Tătaru a promovat concursul de la AJVPS Gorj, și a obținut permisul de membru vânător al asociației sportive, acesta fiind obligat să achite, de acum înainte, 1200 de lei, anual, pentru a-și desfășura legal acest hobby, deloc ieftin.

Tată și fiu, vânători!
Prin aceeași procedură a trecut și liberalul Gheorghe Grivei, dar și fiul acestuia, ambii promovând concursul de la jumătatea lunii trecute, alături de alți pasionați ai vânătorii, printre noii membri ai AJVPS numărându-se și două femei. Grivei a menționat că nu deține încă o armă de vânătoare, dar urmează să își achiziționeze una. Politicianul susține, amuzat, că este pasionat mai mult de ultima parte a vânătorii decât de prima în care animalul este hăituit și vânat.
“Eu și fiul meu am vrut să devenim vânători, deoarece ne place mai mult partea de final a vânătorii, în care participanții se adună în jurul focului și consumă ce au vânat, povestind vrute și nevrute”, a explicat Gheorghe Grivei. Cei care nu au promovat concursul de la Gorj, pot participa la altele similare, desfășurate, de exemplu, pe 11 noiembrie la Timișoara, pe 18 noiembrie la Severin, pe 19 noiembrie la AJVPS Arad și pe 25 noiembrie la Hunedoara.

Liber la mistreți, fazani, potârnichii și căpriori
Noii vânători, dar și vechii au liber, în această perioadă, să participe la vânătoare de mistreți, fazani, potârnichii, căprioare, vulpi și șacali, spun reprezentanții AJVPS Gorj. De altfel, directorul AJVPS Gorj, Sorin Birceanu, a explicat că asociația are 1100 de membri vânători, buni-platnici, care pot participa la aceste vânători pe fondurile din județ, acesta salutând totodată prezența noilor veniți în acest for.
A.M.

2 COMENTARII

  1. Să le fie rușine acestor primitivi pentru care a tortura și a ucide ființe conștiente este un „hobby”. Să le fie și mai rușine votanților ignoranți care au propulsat asemenea nulități cu voturile lor, permițându-le să ocupe funcțiile pe care le au. PSD și PNL, aceeași mizerie când vine vorba de lipsa de respect pentru viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here