Poliţiştii locali, cu ochii pe spaţiile verzi din Târgu-Jiu

Spaţiul verde nu e teren de fotbal! Acesta este semnalul de alarmă pe care îl trag poliţiştii locali din Târgu-Jiu, care le reamintesc localnicilor că trebuie să aibă grijă de spaţiile verzi din oraş, în caz contrar riscând să fie sancţionaţi. Amenzile aplicate pentru distrugerea spaţiilor verzi pot ajunge la 500 de lei.

Având în vedere venirea sezonului cald şi numărul tot mai mare al persoanelor care îşi petrec timpul liber în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu şi în alte zone verzi ale oraşului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu fac o serie de recomandări. Pentru a fi evitată aplicarea de sancţiuni conform HCL 19/2002, art. 2, lit. g) privind spaţiile verzi, poliţiştii locali le recomandă târgujienilor să nu deterioreze zonele verzi din oraş, prin practicarea diferitelor activităţi sportive sau recreative pe spaţiul verde din centrul pietonal al municipiului Târgu-Jiu. Aceleaşi recomandări sunt adresate şi celor care vizitează parcul Coloanei Fără Sfârşit, parcul ”Constantin Brâncuşi” sau alte parcuri din oraş. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi cuprinse între 200-500 de lei.
De asemenea, târgujienii care deţin animale de companie trebuie să ia toate măsurile pentru ca animalele să nu facă mizerie pe spaţiul verde. Sancţiunile pentru cei care încalcă prevederile HCL Nr. 19/2002 sunt cuprinse între 25-50 de lei.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. MISTO, AI SPATIU VERDE SI IL ADMIRI, DAR SA TE JOCI CU COPII PE EL NU SE POATE, JENANT, UNA E SA TE JOCI VOLEI SAU CEVA FOTBAL CU O MINGE USOARA, ALTA E SA JOCI FOTBAL INTRE 2 ECHIPE, CE HOTARARE LOCALA TAMPITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here