Polițistul rău-platnic din Berlești, cercetat de superiori

Claudiu Mihai Boban, adjunctul șefului de post din Berlești, acuzat de un octogenar că l-ar fi împrumutat cu suma de 500 de lei, înainte de Crăciunul anului trecut, dar ar fi primit înapoi, cu greu și după o plângere scrisă la primărie, doar 400 de lei, este cercetat de superiorii de la IPJ Gorj. Dacă va fi găsit vinovat la acuzația că este rău-platnic, acesta va fi sancționat.

 ,,S-au dispus verificări la adresa polițistului din Berlești pentru a se constata dacă cele sesizate sunt sau nu adevărate. Dacă se constată că acesta are datoria respectivă și a împrumutat banii, împotriva lui se vor dispune măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr.

Nu ar fi însă pentru prima oară când Boban este cercetat de IPJ Gorj, asta deoarece și anul trecut polițistul a mai fost acuzat de un șofer din Bustuchin că i-ar fi dat un pumn în gură. Boban a recunoscut, joi, pentru Gorjeanul că a împrumutat banii respectivi, cu completarea că i-ar fi restituit, la timp, datoria posesorului de drept, acesta declarându-se chiar revoltat de faptul că întâmplarea a devenit publică. Polițistul nu a putut explica de ce a apelat totuși la cetățeanul din Berlești pentru a împrumuta banii respectivi, știut fiind că are un statut în localitate. Boban a menționat că nu ar fi știut că bătrânul s-ar fi adresat primăriei pentru a-și recupera datoria.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here