Portofel cu sute de euro, găsit în Piața Prefecturii

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a mers, duminică, la sediul IPJ Gorj, pentru a anunța că a găsit un portofel, în Piața Prefecturii. În portmoneu erau acte de identitate, carduri bancare, 250 euro și 70 de lei.
”Din verificări, polițiștii au stabilit că proprietarul portofelului este un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu. La scurt timp, tânărul a fost identificat și invitat la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, unde i-a fost predat portofelul, chiar de către persoana care l-a găsit. Polițiștii l-au felicitat pe cel care a găsit bunurile, pentru simțul civic de care a dat dovadă, sperând că și alte persoane o să-i urmeze exemplul în situații similare”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Săptămâna trecută, o femeie de 38 de ani, din Motru, s-a prezentat la sediul poliției, după ce a găsit într-o piață din municipiu un portofel, în care erau acte de identitate, carduri bancare și 870 de lei.
”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că proprietara portofelului este o femeie de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin. La scurt timp, femeia a fost identificată și invitată la sediul Poliției Municipiului Motru, unde i-a fost predat portofelul, chiar de către persoana care l-a găsit. Polițiștii au felicitat-o pe cea care a găsit bunurile, pentru simțul civic de care a dat dovadă, sperând că și alte persoane o să-i urmeze exemplul în situații similare”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here