Premieră la Târgu-Jiu, Gorjenii sunt aşteptaţi la „O cană de fericire”

Clubul Rotary Târgu Jiu organizează, pentru prima dată la Târgu Jiu, Proiectul „O cană de Fericire”. Proiectul se va desfășura în 21, 22 și 23 decembrie între orele 18:00 și 21:00 în cadrul Târgului de Crăciun din Centrul municipiului Târgu-Jiu.

Conducerea Clubului Rotary Târgu-Jiu îi așteaptă pe gorjeni, joi, vineri şi sâmbătă, la o cană de vin fiert sau ceai fierbinte, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie. Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de tineri care vor cânta live și vor oferi o notă muzicală evenimentului. „Am pregătit 365 de căni unicat corespunzătoare celor 365 de zile ale anului viitor, fiecare cană având povestea ei. Sperăm, cu ajutorul dumneavoastră, să achiziționăm o pianină pentru elevii Liceului de Artă „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. Vă dorim, ca și cel puțin în ziua anului viitor pentru care dăruiți, să auziți muzica pianinei și….. SĂ FIȚI FERICIȚI!!!”, transmite Ştefan Ghimişi, preşedintele Rotary Club Târgu-Jiu.
Astfel, în perioada 21-23 decembrie 2017, gorjenii, dar nu numai, sunt aşteptaţi în centrul municipiului Târgu-Jiu, pentru a înfăptui, alături de reprezentanţii Rotary, minunea de a dărui și de a împărtăși cu ceilalți cele mai frumoase sentimente și gânduri.
„Împreună însuflețim orașul, făcând fapte bune!”, este sloganul proiectului „O cană de fericire”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here