Prima ediţie a concursului „Avioane de Hârtie”, un succes

Aproximativ două sute de tineri s-au adunat, duminică, în Parcul Municipal din Târgu-Jiu, pentru a participa la prima ediţie a concursului „Avioane de Hârtie”. Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an a fost un succes.

Unitatea “General Dragalina” Târgu-Jiu a organizat prima ediţie a evenimentului Avioane de Hârtie.
avioane de hartie 2Copii, tineri şi adulţi cu suflet tânăr au participat la un concurs inedit. În organizarea cercetaşilor tradiţionali fiecare concurent a realizat un avion de hârtie, pe care l-a lansat împreună cu un gând frumos pentru municipiul Târgu-Jiu. „Cercetaşii ACT-RO le-au propus participanţilor să îşi lase imaginaţia liberă şi să îşi (re)descopere eroul din ei. Erou care îl ajuta pe cel care are nevoie, erou care are grijă de comunitate. Au făcut acest exerciţiu încercând să schimbe atitudinea faţă de cei de lângă ei şi faţă de oraşul în care s-au născut şi pe care îl iubesc”, spun organizatorii.
avioane de hartie 3În jur de o sută de tineri au participat la eveniment.
Cei care au avut nevoie de inspiraţie pentru mesajul lansat odată cu avionul de hârtie, au găsit-o în valorile cercetăşiei: credinţă, curaj, prietenie, responsabilitate, respect, modestie, dorinţa de a face o faptă bună în fiecare zi. Toţi participanţii au primit diplome.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here