Primarul din Polovragi cere voturi pentru micii dansatori din comună!

Copiii care sunt înscriși în Ansamblul Folcloric “Cheile Oltețului” din Polovragi, participă astăzi la un concurs televizat în urma căruia speră să strângă suficiente voturi pentru a fi declarați mai buni decât concurenții lor. Micuții au susținerea totală a primarului Gheorghe Epure, care, ieri, a lansat un apel și pe Facebook prietenilor săi în vederea susținerii ansamblului folcloric.

Câștigarea concursului depinde de numărul de voturi exprimate în timpul prezenței copiilor în studioul tv, iar un număr mare de mesaje SMS le poate asigura acestora succesul la sfârșitul acestei emisiuni.

Epure mizează pe cât mai multe voturi, care să confirme astfel și talentul pe care îl au micii dansatori din Polovragi.

“Stimați prieteni ai Polovragilor, Ziua de miercuri 18.04.2018, este o zi mare pentru micuții dansatori ai Ansamblului Folcloric CHEILE OLTEȚULUI Polovragi, întrucât sunt în confruntare directă cu alt ansamblu în emisiunea LA MĂRUȚĂ.

Vă adresez rugămintea să-i susțineți pe acești copilași prin votul dumneavoastră acordat prin sms la nr. 1266 cu textul GORJ.

Emisiunea se desfășoară în intervalul orar: 15,00 – 17,00. Sincere mulțumiri vă aduc ! Un prieten bun al Polovragilor, Gheorghe Epure”, a scris primarul în mesajul său de pe rețeaua de socializare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here