Primarul Moşoiu: “La Drăguţeşti, liberalii nu dezertează, dar o fac pesediştii”

Primarul PNL de Drăguşeşti, Vasile Moşoiu, nu este tentat să treacă la Putere, acum, după ce ordonanţa care permite trecerea aleşilor la ce partid doresc este în vigoare. Dimpotrivă, la Drăguţeşti, cei zece consilieri PNL rămân în partidul pe listele căruia au fost aleşi, dar s-ar putea să treacă la PNL unul dintre cei doi consilieri ai PSD-ului din localitate. Primarul, amuzat de situaţie, refuză să-i dea numele pesedistului care l-a anunţat că vrea să se facă liberal.

Primarul Moşoiu are în Consiliul Local Drăguţeşti o majoritate confortabilă. Edilul are în organismul de conducere local zece consilieri ai PNL, doi ai PDL, doi ai PSD şi un consilier de la PPDD. Din acest motiv nici nu-şi face probleme că noua ordonanţă l-ar putea lăsa fără majoritate în forul local din Drăguşeţti, niciunul dintre liberali, spune primarul, nefiind tentaţi să treacă la partidul aflat la putere. Mai mult, nici primarul nu vrea să se ducă la PSD, în timp ce un consilier social-democrat bate, în schimb, la uşile PNL.
“S-a spus şi s-a scris despre mine că voi pleca la PNL, enorm, dar, vă spun sigur că nu sunt tentat să plec din partidul sub a cărui siglă am candidat la alegerile locale. Nu vreau la PSD pentru că, veţi vedea cum va fi situaţia în 2016, şi stiu bine ce spun… Eu nu plec, consilierii mei, zece la număr, nu pleacă pentru că alături de mine au ieşit în Consiliul Local. Va pleca, însă, un consilier PSD la PNL. Omul nu are funcţii şi nu este legat de partid. Nu îi spun numele acestuia pentru că nu are rost”, spune, maliţios, edilul Moşoiu.
Acesta susţine că dacă şi-ar pune capul cu cei de la Putere ar lua toţi aleşii partidelor la Putere în PNL, dar nu este tentat să facă asta.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here