Primarul şi vicele de Peştişani şi-au luat telefoane de lux

Localnicii din Peştişani dezaprobă interesul conducerii primăriei de a-şi asigura, din bani publici, telefoane foarte scumpe pentru uz personal. Oamenii reclamă că, în urmă cu o lună de zile, primarul Florin Pavel şi vicele Ilie Fuiorea şi-ar fi achiziţionat fiecare câte un telefon performant, care costă între 3000-4000 de lei, fiecare. Asta, în condiţiile în care primarul a fost condamnat, pe fond, cu suspendare trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu şi la 30.000 de lei amendă penală pentru neglijenţă în serviciu.

Localnicii sunt supăraţi că în pofida acestor gatgeluri cumpărate din banii lor, cei doi ilie fuiorea inscriptconducători ai instituţiei publice locale nici nu răspund la telefoanele noi, atunci când oamenii îi contactează să se plângă de problemele comunei. Asta s-a întâmplat chiar recent când 500 de familii din Peştişani şi Frânceşti au rămas fără apă la robinete şi deci i-au sunat pe cei doi aleşi pentru a le reclama defecţiunea, respectivii nu le-au răspuns la telefon. Din fericire, problema s-a remediat de la sine deoarece a plouat, iar bazinele golite de apă s-au umplut duminică noaptea. Singurii care nu au fost nevoiţi să-i sune pe telefoanele de lux pe primar şi pe vice au fost localnicii din Gureni care au apă, fiind racordaţi după bunul plac la conducta de aducţiune.
A.STOICA

4 COMENTARII

  1. Bun, este condamnat la închisoare, de ce mai stă primar, pleacă domnule primar Pavel, ce mai poţi face bun pentru comunitate, când eşti pătat ca un dalmaţian, este jenant acest tupeu de a mai sta primar. Alo, domnu Barbu ce faci, până acum a fost prietenul să Dian prieteni de mizerii, domnul Iohanis, v-am ales preşedinte ca să faceţi ordine cu penalii. Cum să conduci o primărie cân el este murdar şi condamnat, unde ne trezim, ce facem vă bateţi joc de oameni. Dar de fapt Gurenii nu au apă de băut despre ce vorbim. Pleacă domnule Pavele .

  2. Care Pavel, care Barbu, care Dian, voi credeți că ăștia au fost puși în funcții pentru folosul comunității, îl interesează pe Pavel sau pe Bute despre necesitățile comunei, n-ați văzut ce mascote au desemnat să administreze coloana de apă realizată pe bani europeni, n-ați auzit despre creatura responsabilă cu falimentul firmei de stat Util Bonus, dinilăul Cosma ??? Problema cea mai grea nu e că suntem conduși de un infractor ,fiindcă mandatul acestuia e pe terminate, necazul cel mare e că se prefigurează apocalipsa, imaginați-vi-l pe Bute primar sau mai rău, alternativa opoziției !!!

    • mai pexal,ca bine le zici,Ai mare dreptate cu puscariasul de Florin Pavel si viitor coleg de celula Fuior
      ea Ilie Bute.Pai Pavel mai are completul de cinci care ii vor da ca lui Voiculescu 10 ani de puscarie.Bute urmeaza ..numai maine nu-i poimaine si-l aresteaza…Doamne (d-nul Mota)scapa-ne de astia, ca au distrus comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here