Primul weekend cu 3 competiţii la Dolce Vita

Minifotbal din plin în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu! Sfârşitul săptămânii trecute a cuprins, pe lângă jocurile din Campionatul Județean, şi primele meciuri din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice, precum şi întâlnirile inaugurale din Campionatul Primăriilor. Meciurile s-au disputat pentru prima oară în acest sezon în balonul presostatic. În cea mai veche întrecere de minifotbal din judeţ, scorul etapei a fost reuşit de echipa Provincialii, care a demolat trupa Primăriei Rovinari, scor 9-0. În schimb, cel mai spectaculos joc a avut loc între Farmacia Victoria şi Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, scor 4-4.

Rezultate, etapa 3:
Primăria Rovinari – Provincialii 0-9
Mica Frăție – Real Târgu Jiu 3-3
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 4-4
Primăria Bîlteni – Karma Târgu Jiu 2-1
Dream Team Târgu Jiu – Minprest Rovinari 10-1
ISU Gorj – Profi Târgu Jiu 1-0

În Campionatul Firmelor, la fel ca în primele două sezoane ale competiției, s-au aliniat la start 8 echipe, 5 fiind debutante în competiţie. Poate şi de aceea, au rezultat partide extrem de spectculoase, cu foarte multe goluri, cel mai mare scor înregistrat fiind în duelul dintre Carrefour Târgu Jiu şi România Hidroservice, 16-3. În total, în cele 4 jocuri ale zilei, s-au consemnat nu mai puțin de 53 de reuşite!

Rezultate, etapa 1:
Macofil – Marckon 7-4
Carrefour Târgu Jiu – România Hidroservice 16-3
Acvila – I.J.J. Gorj 6-9
Succes Nic Com – FC Anna 4-4

Campionatul Primăriilor din județul Gorj, aflat la ediția a doua, a adunat la start 12 echipe. Primul meci al etapei a adus și prima surpriză. Campioana ediției inaugurale, Primăria Telești, a pierdut jocul cu Primăria Bălănești, scor 6-7. Pe de altă parte, vicecampioana, Primăria Motru, a învins la o diferență clară debutanta Primăria Turceni, scor 10-3. În runda inaugurală s-a înregistrat un singur rezultat de egalitate.

Rezultate, etapa 1:
Primăria Bălănești – Primăria Telești 7-6
Primăria Fărcășești – Roșia de Amaradia 7-3
Primăria Motru – Primăria Turceni 10-3
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Albeni 5-3
Primăria Bumbești Jiu – Primăria Cîlnic 5-4
Primăria Turburea – Primăria Drăguțești 4-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here