Proiecte importante, pe ordinea de zi a CJ

Consiliul Județean (CJ) Gorj s-a întrunit, în data de 18 decembrie, în ședință ordinară. Între proiectele supuse aprobării consilierilor județeni s-au aflat și cel privind rectificarea bugetului propriu, dar și cel prin care se dă în administrare tronsonul de drum Slivilești-Motru, ce urmează a fi reabilitat.

Primul proiect pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Gorj a vizat rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017. “Sunt două proiecte importante pe ordinea de zi. Primul este o rectificare a bugetului propriu, cu 1 milion 300, de la Finanțe, ca urmare a încasării impozitului pe venit, bani care vor merge către întreținerea drumurilor județene pe perioada de iarnă și nu numai”, a confirmat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.
Un alt proiect important a fost cel privind preluarea în administrarea Consiliului Județean Gorj a unui sector de drum aflat în domeniul public al Comunei Slivilești în administrarea Consiliului Local Slivilești. „Cel de-al doilea proiect este despre preluarea în administrarea a tronsonului de drum Slivilești – Motru; având în vedere că cei de la CEO au aprobat în Consiliul de Supraveghere această investiție, astfel încât să îl luăm în administrare, iar de mâine (n.r.: astăzi) să emitem documentele necesare pentru a începe lucrările pe acest tronson important de drum”, a menționat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Potrivit aceleiași surse, săptămâna viitoare va avea loc o ședință extraordinară a CJ Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here